Over mij

PRI Therapeut Annelies Jonk Brouwer

Over Annelies

PRI Therapeut

Als er iets is dat mij vertrouwen heeft gegeven in het leven dan is het de wetenschap dat als je worstelt met angst en/of paniek er een uitweg is.

Kinder en gezinstherapeut

2006-heden

GGZ IPS en Jobcoach

2016-2017

RCO De Hoofdzaak

Regio coördinator
2017-2020

PRI® Therapeut

2014-heden

Image

Meer dan 10 jaar ervaring

Over Annelies

Als er iets is dat mij vertrouwen heeft gegeven in het leven dan is het de wetenschap dat als je worstelt met angst en/of paniek, er een uitweg is. Dat angst je niet voorgoed hoeft te beperken.

Jarenlang kampte ik met paniekaanvallen. Ik had een gezin, een heerlijk huis en een energiek leven. Met mijn grote glimlach en sociale vermogen hield ik de schijn op. Niemand wist hoe ik mij echt voelde. Maar binnen de veilige kaders van mijn gezin kreeg mijn paniek handen en voeten en sloeg ik regelmatig op de vlucht.

Ik ben hulp gaan zoeken maar niets sloeg aan.
Juist op het moment waarop ik wanhopig dacht alle therapeutische wegen te hebben bewandeld, ontdekte ik de PRI.
En toen bleek er leven te zijn voorbij de angst.

Inmiddels voel ik mij helemaal geland. Thuis en in mijzelf.
Dat geeft een geweldig stevige basis.
In Stompetoren en Den Helder ben ik mijn eigen PRI praktijk gestart en richt ik mij voornamelijk op mensen die worstelen met dat wat ik maar al te goed ken. Angst en paniek.
Ik gun ze de weg terug naar het leven want ik weet als geen ander dat die er is!

Je bent van harte welkom,

Hartelijke groet, Annelies

Praktijk adres:

Haviksdijkje 5
1843 JG Grootschermer

Image
Verklaring PRI logo  In de 3 ‘hartbladeren’ staan de drie aandachtsgebieden van PRI centraal: cognitie, gevoel en gedrag. Alle drie evenredig belangrijk in het PRI-proces, en als die alle drie aangesproken/toegepast worden in je PRI-proces, dan kom je bij de essentie.  De klaverblaadjes zijn in hartvorm, het hart staat centraal in PRI, hierin zien we het element liefde terug.
Image